Menyer och bokningsvillkor
Välj mellan trerätters menyer, buffé eller enklare partymingel
Eller välj en våra prisvärda paketerbjudanden ( Säsong).
Maila oss för fullständig info och menyförslag
Mail to: —-> info@stockholmsbit.se
Menyer fås även vid en visning av lokalen.
Specialkost och allergier beställes i förväg.
_______________________________________________________________________________________________________________________
Så här kan en av våra menyer se ut:
Menyförslag.
Förrätt:
Rökt laxros med rostade krutonger och frön, limecréme, picklad fänkålssallad, krispigt grönt
Varmrätt:
Lågtempad lammrostbiff , rödvinssky, potatiskaka provencale , grillad örtomat
Dessert:
Tartellette med äpple , salt caramelle, vanilj créme, rostad nötmix och krokant
Eller välj en av våra smarriga buffér.
Buffe:
Mums Mums:
Krispig sallad med honungsvinaigrette, rostade frön
Västerbottenpaj med glacerad lök
Citrusgrillad laxsida med citrondillcréme
Sötsyrlig färsk inlagd gurka och rödlök
Grillade majskycklingbröst med dijon/ dragon créme
Grillad potatissallad med örter
Oliver och jättekapris
Smör / bröd
Prisex från:
Buffeér: 295 kr - 395 kr / pers
3-rätters meny: 320 kr - 450 kr /pers
Villkor/bokning av Festlokal En Trappa Ner
BOKNING
Bokning av fest i Stockholmsbit catering och events festlokal ”En Trappa Ner” görs efter en visning. Vi går då igenom våra villkor och alla era frågor över ett möte.
Priset på eran fest styrs av vilken meny ni väljer, hur stort ert sällskap blir, antal personal samt om ni önskar diverse tillägg.
MAT
Avvikande kost samt allergiker finns det alternativ för, måste alltid beställas i förväg.
DRYCK
Egen dryck går bra att ta med sig till lokalen, vi sköter all service kring denna.
All annan dryck info tas på plats vid visning av Festlokal En Trappa Ner.
LOKALHYRA
Lokalhyran 18.00-01.00 = 13000:- läggs till (om ni kommer upp i minimikravet) vilket täcker upp bord, stolar, porslin, bestick, glas, ljus, ljusstakar, servetter, duk, klädhängare samt en bar utrustad med kylskåp, ismaskin och glas alt. drinkbord med stora iskylare.
Förlängd hyra före 18.00 och efter 01.00 debiteras extra. Åldersgräns 23 år för hyrestagare.
Kund har tillgång till lokalen en timma innan feststart för t.ex bordsplacering
Mer tid går att lägga till för dekor samt prepp av lokalen innan gästerna anländer.
PERSONAL
Personal 340:-st/h. Beräknat antal 3 st serveringspersonal upp till 60-80 gäster, 4 st 80-120 gäster, osv…
Serveringspersonal börjar 1h innan gästerna anländer för iordningställande av erat event.
Vi tar endast ett sällskap per kväll, dvs ni har Festlokal en trappa ner exklusivt för er själva!
Vid samtliga arrangemang på En trappa ner måste minst tre serveringspersonal bokas.
Entrévärd / extra personal är obligatoriskt att boka vid alla arrangemang på Festlokal en trappa ner.
DANSGOLV / DJ
Hyra av stora dansgolvet med tillhörande ljud och ljus för för egen musik 3500:-
Diskjockey upp till 4h inkl ljud och ljus pris från 5500:-
Priser på trubadurer, liveband, dansare mm varierar.
fråga oss mer om detta.
BETALNING
Alla priser exkl. moms.
Betalning sker i delbetalningar alternativt faktura.
Vid större belopp debiteras minst 50% vid order enligt ö.k.
Ring eller maila oss för bokning av en visning då går vi igenom alla era eventuella frågor!
Maila till: info@stockholmsbit.se
Tel: 08-24 82 88
Varmt välkomna !